home · producten · rsi · sport & muziek
Trikke 6 Bestel direct in onze webwinkel >>
<< alle producten
TRIKKE™6 PRODUCT SPECIFICATIES

De Trikke 6 heeft hetzelfde frame als de Trikke 8. De wielen hebben een diameter van 15 cm die zijn voorzien van stofvrije lagers voor super licht en vrijwel moeiteloos rijden. Het stuur is gemakkelijk op maat te maken aan de voorkeur van de berijder en is eenvoudig in te klappen om de TRIKKE™ op te bergen of in de auto te vervoeren.


De Trikke 6 heeft onafhankelijke achterremmen en is gemaakt van aluminium dat ook gebruikt wordt in de vliegtuigindustrie.

De Trikke 6 is zeer geschikt voor rijden op de weg, het fietspad en de stoep. Zowel volwassenen als kinderen kunnen op een Trikke 6 rijden. De Trikke 6 wordt geleverd met een gratis video met rijtips, een reparatieset en heeft 6 maanden garantie.


SPECIFICATIES:

Prestaties:

Topsnelheid: 26 km per uur

Kruissnelheid: ongeveer 16 km per uur

Maximale klimhoek: 15 graden

Afmetingen (uitgevouwen)

Maximaal gewicht berijder: 159 kg

Wielmaat: 15 cm diameter

Hoogte: 89-107 cm

Lengte: 117 cm

Breedte : 56 cm

Gewicht: 7,7 kg

Platform Hoogte: 18 cm

Afmetingen (ingeklapt)

Hoogte: 25 cm

Lengte: 124 cm

Breedte: 35 cmTRIKKE™ (spreek uit: trajk)

De TRIKKE™ is een innovatieve driewieler die alle goede eigenschappen van populaire vervoersmiddelen combineert. Het is een compleet nieuw concept qua model en de beweging die erbij hoort. Door deze gepatenteerde techniek kom je met de TRIKKE™ vooruit zonder je voeten aan de grond te hoeven zetten. "Het is gewoon een kwestie van Rock 'n' Roll".

Dat de TRIKKE™ geen step is zie je meteen wanneer je er iemand op ziet rijden. Rijdt hij vanzelf???? Waar zitten de batterijen???? Dit zijn opmerkingen die je geregeld hoort wanneer er iemand op een TRIKKE™ voorbij komt. Het rijden op een TRIKKE™ komt nog het meest overeen met (in-line)schaatsen, skaten of skieën.

De TRIKKE™ is heel stabiel omdat hij drie wielen heeft. Met de twee onafhankelijke achterremmen kan je bovendien uitstekend remmen. Je kan de remmen ook gebruiken om allerlei stunts uit te halen op de Trikke. De Los Angeles Safety Foundation heeft de TRIKKE™ uitgeroepen tot het meest veilige voertuig op de weg.


De TRIKKE™ is er in drie verschillende uitvoeringen. De kleine en lichte Trikke 5 is voor kinderen en voor het doen van spectaculaire stunts. De Trikke 6 met de wielmaat van 15 cm is licht genoeg voor spectaculaire stunts en sterk genoeg voor volwassenen. De Trikke 8 is snel en stabiel voor jonge en oude Trikkers die gaan voor snelheid en duurzaamheid.

Alle drie de TRIKKE™'s zijn gemaakt van aluminium dat ook gebruikt wordt in de vliegtuigindustrie. Ze hebben allemaal het patent op het vouwmechanisme, remsysteem en kantel aandrijf systeem (cambering system) van TRIKKE™.

Vraag je je af welke TRIKKE™ het beste bij je past, of het beste past bij iemand aan wie je een TRIKKE™ cadeau wilt doen? Maak je geen zorgen! Wij van TRIKKE™ worstelen elke dag met dezelfde vraag omdat het blijkt dat iedereen; - jong of oud -, - groot of klein - op willekeurig welke TRIKKE™ rijdt. Het maakt niet uit, het dillemma om een TRIKKE™ te kiezen is gemakkelijk opgelost; dit is wat we adviseren:


TRIKKE™ 6

Als de prijs een factor is bij de keuze is de TRIKKE™ 6 een betaalbaarder alternatief voor de TRIKKE™ 8. De TRIKKE™ 6 heeft hetzelfde frame als de TRIKKE™ 8 maar wielen met een doorsnee van 15 cm. Hierdoor is de TRIKKE™ 6 wat lager bij de grond wat belangrijk is bij stunten