home · producten · rsi · sport & muziek
PowerBall Green Light Bestel direct in onze webwinkel >>
< alle producten
De PowerBall Green Light is het nieuwste model onder de Lighted type's en heeft net zoals de Amber & Blue ingebouwde led-lichtjes, die door de dynamische beweging worden geactiveerd.

Hoe sneller de rotor draait, hoe feller het licht wordt. Niet alleen visueel een geinig effect, echter zijn de ledjes ook een indicator of de opstartsnelheid met het startkoordje of met de duim voldoende snel genoeg is om de Gyro met succes te laten draaien.

De PowerBall Green Light heeft net als de Blue een blauwe behuizing. Om verwarring te voorkomen, onderscheidt hij zich van de Blue (als hij niet draait) door de Thermogrip. Deze heeft namelijk een ander kleurtje. Als hij draait onderscheidt hij zich natuurlijk ook door de kleur van de groene leds.

Net zoals de andere PowerBalls heeft hij een uitgebalanceerde rotor (Gyro) die ± 18 kilo kracht kan genereren wanneer er snelheden van meer dan 13.000 omwentelingen per minuut worden gehaald.

Hij heeft een verwijderbare onderkant, waardoor de optionele Speedmeter kan worden bevestigd.

Dit is hét apparaat om handen, polsen en armen te trainen. TIP: pak de PowerBall eens alleen met je vingers bij de Thermogrip, zo leg je de nadruk op je vingerspieren! Ideale training voor o.a. Darters, Pianisten, Gitaristen, Harpbespelers en Trompettisten.