home · producten · rsi · sport & muziek
Welkom bij Net Meer:
Net Meer is officieel dealer van de PowerBall de originele en gepatenteerde Gyro Exerciser van Nano-Second uit Taiwan, de meest effectieve training voor het verkrijgen van een betere coördinatie en het versterken van je handspieren, onderarmen, biceps, triceps en schouderspieren. De Gyro werkt o.a. preventief tegen RSI (Repetitive Strain Injury) klachten, zoals het Carpal Tunnel Syndrome Rotator Cuff Syndrome, Tenniselleboog en Golfelleboog.

Ook is de Gyro onmisbaar bij tal van sporten. Vele bekenden gingen u voor zoals: Tiger Woods, Padraig Harrington, Andre Agassi, Venus en Serena Williams en de complete American NBA. Door middel van de gyroscopische werking; "een snel roterend lichaam dat symmetrisch om zijn omwentelingsas is gebouwd en als stabilisator werkt" kan de Gyro snelheden halen van meer dan 13.000 omwentelingen per minuut, waardoor ± 18 kilo aan kracht wordt gegenereerd en dat voel je!

De PowerBall leent zich uitstekend als relatiegeschenk voor uw klanten of personeel. Hij is met het eigen bedrijfslogo en/of naam leverbaar. Dit kan zowel op de onderkant door middel van een zgn. Domingsticker, of door de Thermogrip (de siliconenband) rondom de PowerBall te bedrukken. Prijzen zijn op aanvraag.