home producten rsi sport & muziek
Flying Peacock Balsem Bestel direct in onze webwinkel >>
<< alle producten
Flying Peacock Balsem komt uit India en is een uniek middel om de spieren optimaal te verzorgen. Het is nagenoeg voor alle spieren in het lichaam geschikt.

Sporters kunnen het middel aanbrengen alvorens men start met de warming-up. De balsem is ideaal in geval van oververmoeide spieren en blessures.Het geeft een intense warmte af. Flying Peacock Balsem is een ideale massagebalsem.

Het is multifunctioneel, daar het ook wordt aangewend bij bijensteken en muggeprikken. Het werkt pijnverlichtend bij hoofdpijn, indien u wat balsem op de slapen aanbrengt. Bij verkoudheid en verstopte neus dient u de balsem op de borst aan te brengen en eventueel wat onder de neus.

Dit zorgt er gegarandeerd voor dat de luchtwegen in een korte tijd weer vrijkomen. Flying Peacock Balsem valt enigszins te vergelijken met Tijger Balsem, zij het dat de Tijger Balsem duurder is ( 6,70) en minder werkzame stoffen bevat. Na gebruik dient u uw handen goed te wassen. Niet met uw handen in uw ogen wrijven indien u de balsem heeft gebruikt!